Jørgen Havig til Blink

Jørgen Havig til Blink

Midtbanespiller som kommer fra Strindheim.

Forsiden / Nyheter /

Jørgen Havig har signert 1 års amatørkontrakt med Stjørdals-Blink Fotball. 

Jørgen har 40 a-lagskamper for Strindheim og 8 scoringer. I 2019 vant han og lagkameratene forresten Norway Cup.  Han var også innom RBKs ungdomsavdeling en sesong. Forøvig har karrieren vært tilbragt i Strindheim-drakt. 

Inntil nå.

2002-modellen skal nå kjempe om plass på Stjørdals-Blink Fotball som 10.april sesongåpner i i Postnordligaen hjemme mot Levanger FK.

-Jørgen er en seriøs, målbevisst og ambisiøs ung gutt som i år ble årets spiller i Strindheim. Jørgen er voksen for alderen, både hva gjelder spilestil og personlighet. Her snakker vi hel ved. Perfekt Gutt å få inn. Vi gleder oss veldig til å se Jørgen i Blinkdrakta. Vi ønsker å rette en takk til Strindheim Toppfotball som var samarbeidsvillig og gjorde overgangen mulig for Stjørdals Blink Fotball og Jørgen, sier Håvard Fuglem i sportslig utvalg.

Jørgen Havig har signert 1 års amatørkontrakt med Stjørdals-Blink Fotball. 

Jørgen har 40 a-lagskamper for Strindheim og 8 scoringer. I 2019 vant han og lagkameratene forresten Norway Cup.  Han var også innom RBKs ungdomsavdeling en sesong. Forøvig har karrieren vært tilbragt i Strindheim-drakt. 

Inntil nå.

2002-modellen skal nå kjempe om plass på Stjørdals-Blink Fotball som 10.april sesongåpner i i Postnordligaen hjemme mot Levanger FK.

-Jørgen er en seriøs, målbevisst og ambisiøs ung gutt som i år ble årets spiller i Strindheim. Jørgen er voksen for alderen, både hva gjelder spilestil og personlighet. Her snakker vi hel ved. Perfekt Gutt å få inn. Vi gleder oss veldig til å se Jørgen i Blinkdrakta. Vi ønsker å rette en takk til Strindheim Toppfotball som var samarbeidsvillig og gjorde overgangen mulig for Stjørdals Blink Fotball og Jørgen, sier Håvard Fuglem i sportslig utvalg.

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen