Rekrutt: Solid trenerteam på plass

Rekrutt: Solid trenerteam på plass

Kjente klubbnavn tar ansvar.

Forsiden / Nyheter /

Etter en periode med mye frem og tilbake omkring trenere for rekruttlaget i Stjørdals-Blink, kan vi endelig melde at dette er på plass med et solid trenerteam bestående av Snorre Lillebo, Asbjørn Fiskvik, Håvard Halvorsen, Hans Olav Korsan, Bjarne Kristoffersen og Øyvind Sandvik.

-Det er lagt en god plan for en satsning i 2023 og vi legger tilrette for at flere lokale spillere tar steget inn som en naturlig del av Stjørdals-Blink sin A-stall både i 2023, men også for årene som kommer.

-Styret er svært fornøyd med at vi har fått på plass denne løsningen og ser med stor glede frem til sesongen 2023 i Sandskogan, sier Bjørn Rune Stubbe i styret.

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen