Daglig leder på plass

Daglig leder på plass

Kevin Ingebrigtsen

Forsiden / Nyheter /

Stjørdals-Blink forsterker inne-laget

Kevin Ingebrigtsen (48) er tilsatt som daglig leder i Stjørdals-Blink fotball på fulltid fra 1.mars. Kevin vil ivareta den daglige administrasjonen av klubben og bidra til bedre struktur og støtte til arbeidet i klubbens utvalg.

Den nye daglige lederen bor på Heimdal og kommer fra et mangeårig virke som agent i Stars & Friends med Skandinavia som ansvarsområde. I tillegg har Kevin både bidratt til etableringen av Trønderfotball og vært redaktør for nettstedet i en årrekke.

Styreleder i Stjørdals-Blink fotball, Erling Johansen, er svært fornøyd med å ha fått Kevin med på laget:

– Klubben har tatt et steg tilbake gjennom et 2022 som vi helst vil legge bak oss. Nå er vi igang med å ta steg fremover og da er styrets klare oppfatning at klubben må bygges like sterk i administrasjonen som ute på banen. Derfor er vi strålende fornøyd med å kunne melde at Kevin Ingebrigtsen tiltrer som daglig leder fra og med 1.mars. Kevin har en lang og god erfaring innen for trøndersk fotball og vil kunne støtte opp denne siden godt i etableringen av en trøndersk utviklingsarena i Sandskogan samt klubbens ambisjon om å etablere seg i toppen av Postnordligaen og kanskje Obosligaen på litt sikt. Det viktigste fokusområdet for ny daglig leder vil likevel være rundt profesjonalisering av klubben gjennom forholdet til samarbeidspartnere og Stjørdal kommune samt arrangementer og utvikling av stadion.

Den nye lederen i Blink ser frem til å starte opp:

– Jeg har fulgt Blink fra utsiden i mange år og gleder meg til å kunne bidra. Det er avgjørende at jeg klarer å spille alle lag og utvalg gode slik at vi sammen kan løfte oss. Jeg kan bidra med støtte og struktur, men Blink er en dugnadsklubb for aktive frivillige og det vil den alltid være. Den første tiden vil nok gå med til å bli kjent med mange i klubben og deretter skal vi sammen ta steg fremover.

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen