Barnas Fotballdag 13.mai

Barnas Fotballdag 13.mai

Forsiden / Nyheter /

Før første gang i historien inviterer Stjørdals-Blink til Barnas Fotballdag og dette skjer lørdag 13.mai og det skjer selvfølgelig i klubbens storstue, MUS Stadion Sandskogan. Vi fyller stadion med masse aktiviteter for barn opp til 15 år, og det best av alt er at det er gratis å delta!

– Vi håper å starte en tradisjon der vi lager en festdag for barna på Stjørdal i fotballens tegn og 13.mai åpner vi stadion for alle barn og har stor tro på at det skal bli veldig moro, sier Daglig Leder, Kevin Ingebrigtsen som understreker at arrangementet er åpent for absolutt alle barn.

Stadion fylles med masse aktiviteter som fotballdart, skuddradar, hoppeslott og masse annet gøy der det viktigste er å prøve, man konkurrerer kun med seg selv.

Alle får et scorekort ved ankomst og for alle øvelsene man prøver får man et kryss på scorekortet, og når man har prøvd alle leveres scorekortet inn, og man er med i trekningen av flotte premier.

-Hver time stopper vi opp og kjører premieutdeling fra en scene inne på banen og her kan jeg garantere masse flotte premier. Det blir masse fotballaktivitet, det blir høy musikk og jeg er veldig sikker på at dette skal bli skikkelig gøy, sier Ingebrigtsen.

Det er Stjørdals-Blinks A-spillere som er verter denne dagen så i tillegg til å teste mange øvelser, kanskje man kan utfordre A-gutta i Blink?

Velkommen til Barnas Fotballdag lørdag 13.mai – 10.00

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen