Flott jentedag på Stadion

Flott jentedag på Stadion

Forsiden / Nyheter /

Just for girls ble arrangert lørdag med over 50 jenter påmeldte og med en flott stadion og strålende vårvær som ramme.

Coerver Coaching gjennomførte jentedagen med en 2 timers treningsøkt der alle jentene fikk sin egen trøye foran treningen, og ble avsluttet med en baguett fra Big Bite. Jentedagen var gratis for alle deltagerne gjort mulig gjennom gode samarbeidspartnere i Sparebank 1, NTE og Coerver Coaching.

-En strålende dag på stadion og veldig morsomt at over 50 jenter fra 15 klubber deltok på det første tiltaket i vårt prosjekt for jentefotballen som vi har kalt Jenteløftet, sier Daglig Leder Kevin Ingebrigtsen, som også forteller at dette bare er starten.

-Jenteløftet er et langsiktig prosjekt der vi skal gi mer og bedre aktivitet til jentene og i tillegg til slike dager blir det samlinger for jenter, det blir utviklingstiltak i egen klubb og målet på sikt er en egen jentecup på stadion, sier Ingebrigtsen.

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen