Barnas Fotballdag – En solrik suksess

Barnas Fotballdag – En solrik suksess

Forsiden / Nyheter /

For første gang i historien arrangerte vi lørdag 13.mai Barnas Fotballdag på Stadion i samarbeid med Action Trondheim. Vi fylte stadion med masse morsomme aktiviteter for barn og med værgudene på vår side ble det en fantastisk dag for alle!

Mange arbeidstimer i forkant var verdt det da over 250 barn var innom oss i løpet av dagen og testet ut alle de forskjellige fotballaktivitetene vi hadde satt sammen. Alle barna fikk et scorekort ved ankomst, og for hver øvelse de testet ut fikk de et kryss på scorekortet og etter 4 kryss leverte man inn scorekortet og var med i trekningen av flotte premier fra våre samarbeidspartnere. 2 ganger i løpet av dagen stoppet vi aktiviteten, og fra scenen hadde vi da trekning blant alle scorekortene og blant 550 scorekort trakk vi ut over 50 barn som fikk premie.

I tillegg til aktivitetene var også Specman og ikke minst Tiger`n innom, noe som også var veldig populære innslag.

Barnas Fotballdag er en aktivitetsdag der alle barn opp til 15 år kan delta og det er gratis. Denne gangen stilte våre A-spillere opp som verter og i tillegg til å være flinke med barna bidrar det også til tettere bånd mellom de yngste og A-spillerne i klubben.

Vi takker Action Trondheim for et flott samarbeid og vi er allerede i gang med planleggingen av en ny Barnas Fotballdag til sensommeren, og da er også Action Trondheim med på laget.

Takk også til Sparebank 1, Coop, Sport 1 Stjørdal, Elis, Coerver og Bladet for støtte til arrangementet, dette hadde ikke vært mulig uten dere!

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen