Maratonperiode avsluttet med tap

Maratonperiode avsluttet med tap

Forsiden / Nyheter /

En skikkelig maratonperiode med flere kamper i uken over tid ble avsluttet med bortekamp mot Strømmen lørdag, og selv om spillerne ga det siste de hadde på tanken endte det med 2-1 tap. Nå tar hele spillergruppen noen dager helt fri for å fylle på med energi frem mot møtet med Ullern hjemme på lørdag.

Sammendrag:

Med 120 minutter i beina fra cupmøtet med Ull/Kisa var det flere endringer i oppstillingen til møtet med Strømmen var det likevel en god start på kampen der vi styrte innledningen på kampen og skapte en gedigen målsjanse tidlig. Men isteden for uttelling var det hjemmelaget som straffet oss på en kontring og tidligere Blinkspiller Sander Werni satte ballen i mål til 1-0 vi stolpen.

Etter scoringen var det hjemmelaget som skapte sjansene og det var en fortjent ledelse når lagene gikk til pause på 1-0, verdt og nevne er også at Erik Brennhaugen gikk ut etter halvtimen med skade og ytterligere endringer på laget ble gjort med Magnus Hammerås inn.

Etter hvilen kommer vi oss inn igjen i kampen da vi utligner fra straffesparkmerket med Andreas Fossli like før timen spilt, men dessverre klarer vi ikke å holde dette kampen ut. Hjemmelaget scorer etter heading fra kloss hold (Jakob R.Skille) med 10 min igjen av kamptiden. Vi har muligheter til utligning, men taper igjen med knappest mulig margin som mot Bærum.

Tross tapet må vi berømme spillergruppen som har stått i det i en meget tøff periode med mange kamper og ikke minst mange vanvittige opplevelser. Cupeventyret vi står midt i har nok tatt det meste ev energien og etter kampslutt lørdag var det en meget sliten gjeng i garderoben.

-Vi jobber knallhardt igjen, men med mange slitne bein og hoder ble det dessverre tap og nå fortjener virkelig gutta noen dager fri, sier Odd Karl Stangnes rette etter kampslutt på Strømmen.

Nå tar spillergruppen helt fri og lader batteri inn i mot hjemmekamp mot Ullern på lørdag og da kan vi garantere en helt annen utgave av Blink, et lag med helt annen energi!

Ting vi tar med oss fra kampen mot Strømmen:

  • Mads Konrad Horgøien debuterer fra start!
  • Jarl Magnus Knutsen spiller 90 minutter
  • Magnus Hammerås får en ny kamp i Blinktrøya, den andre i klubben, 5 dager etter at han signerte
  • Trym Ur får en ny kamp i beltet inn i perioden Rasmus Sandberg dra til EM

Strømmen- Stjørdals-Blink 2-1 (1-0)
Mål: Andreas Fossli (str)
Blink: Ur, Knutsen, Brennhaugen (Hammerås etter 28.min) , Solberg, Bartel, Feldt, Haukeberg (Kleppo Vangen etter 60 min), Lothe, Horgøien, Fossli (Rolstad etter 75.min), Strand

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen