Comeback sikret viktig poeng

Comeback sikret viktig poeng

Forsiden / Nyheter /

En kanonscoring av Robin Hermanstad før det var spilt 3 minutter i oppgjøret mot Ullern ga håp om et løft etter en tung periode i serien, men gjestene tok over kommandoen etter vårt åpningsmål. Flere personlige feil, og ballmist på egen halvdel ble straffet nådeløst, og etter en tung første omgang gikk gjestene til pause med en 1-3 ledelse.

Sammendrag kampen:

En frustrert hovedtrener, Odd Karl Stangnes, brukte strengstemmen i garderoben i hvilen og et helt annet hjemmelag kom på banen til 2.omgang. Gjestene ble spilt lave og man produserte flere gode målsjanser, men det måtte et straffespark til for å få reduseringen. Erling Kleppo Vangen ble felt og Andreas Fossli satte ballen i mål til 2-3.

Bare tre minutter senere satte Adrian Solberg inn 3-3 etter en dødball som ble slått inn på bakerste og fluktet inn i feltet der midtstopperen styrte inn utligningen fra kloss hold.

Etter dette produserte vi ytterligere sjanser og selv med 1-3 til pause var det en litt skuffet gjeng som gikk av banen etter 90 minutter med 3-3 på måltavla. En svak 1.omgang ble fulgt opp med en god 2.omgang der vi med litt mer dyktighet foran mål kunne tatt med oss alle tre poengene.

Plusspunkter vi tar med oss:

  • Kommer tilbake etter 1-3 – sterkt!
  • Erling Kleppo Vangen med sin beste kamp i Blinktrøya
  • Magnus Hammerås med godt innhopp som ga oss en dimensjon ekstra i angrepsspillet

Nå venter Alta borte i siste seriekamp for ferien, før Vålerenga venter i 4.runde i cupen onsdagen etter. Ikke lenge til ferie nå, men to meget viktige kamper igjen før gutten får helt fri.

Stjørdals-Blink – Ullern 3-3 (1-3)
Mål: Hermanstad, Fossli, Solberg
Blink: Ur – Rolstad (Knutsen fra 80.min), Solberg (Feldt fra 88.min), Haukeberg, Bartel-Lothe (C), Stølan, Gløsen- Hermanstad (Hammerås fra 80.min), Fossli, Vangen(Strand fra 80.min)

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen