Super VIP utsolgt til Vålerenga-kampen

Super VIP utsolgt til Vålerenga-kampen

Forsiden / Nyheter /

Dette har vært en skikkelig cupsommer for Stjørdals- Blink og det kulminerer med 4.runde kamp mot Vålerenga 28.juni, og her er allerede vår VIP avdeling utsolgt. Over 120 plasser er revet bort og i tillegg til over 600 solgte billetter håper vi på ny publikumsrekord.

-Utrolig moro at vi har solgt ut VIP inne på stadion, men med så stor etterspørsel har vi opprettet en ekstra VIP avdeling til denne kampen så det er mange plasser igjen på det vi kaller Pizza VIP, forteller Daglig Leder, Kevin Ingebrigtsen.

-Det blir satt opp ekstra sittetribuner og i forbindelse med dette setter vi også opp et stort VIP telt der vi kjører Pizza VIP i samarbeide med Pizzabakeren og Coca Cola der det blir ståbord inne i teltet med pizzabuffet og forfriskninger fra Coca Cola, forteller Ingebrigtsen.

-Det blir litt show i dette teltet med Blinks eget lykkehjul der man kan vinne seg premier, det blir måltipskonkurranse og det kanskje litt underholdning, sier Ingebrigtsen.

For Pizza VIP og alle andre billetter gå inn her

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen