G14: Klar for 0.div!

G14: Klar for 0.div!

Forsiden / Nyheter /

Etter 8-0 seier mot Namsos på Bangsund stadion er det ingen tvil.

Stjørdals-Blink G14 utgjør 33 spillere som hovedsaklig er født i 2009. En spennende årgang som har hatt 2 lag i vårserien, med ett lag i 1. divisjon og ett lag i 2. divisjon. De 3 beste i 1. divisjon rykker opp til en 0. divisjon som etableres fra høsten av. Siste serierunde gikk av stabelen denne helga, med bortekamp mot Namsos i 1. divisjon lørdag, og hjemmekamp mot et sammenslått lag fra Levanger i 2. divisjon søndag.

En spent tropp på 13 spillere, 3 trenere og 2 lagledere reiste i retning Namsos lørdag morgen, og kunne dra fornøyd derfra med 3 poeng og 2. plassen i 1. divisjon sikret. Et heltent Namsos-lag i nedrykksposisjon gikk hardt ut fra start, men Stjørdals-Blink forsvarte seg kompakt og avga lite rom til hjemmelaget på egen halvdel. Etter hvert lyktes Stjørdals-Blink med å skape målsjanser med sitt høye balltempo, og ledet hele 6-0 til pause.

Etter pause ble det mer stillingskrig med jevnere sjansestatistikk, men Namsos ble til slutt slått med sifrene 8-0. Dermed blir det 0. divisjon fra høsten av for Stjørdals-Blink’s 14-åringer, som én av de 6 beste G14-lagene i Trøndelag fotballkrets.

I 2. divisjon hang Stjørdals-Blink lenge med i kampen om topplasseringene, men i det siste har 3-poengerne uteblitt selv om laget har vært førende i de fleste kampene. Laget ender opp like bak topp 3, men avsluttet sesongen med festfotball og seier 11-0 mot et sammensatt lag fra Levanger mens graderstokken viste over 30 grader.

G14 avsluttet vårsesongen med 72 mål på 19 seriekamper og ser nå frem til en spennende fotballhøst, hvor begge lagene også er kvalifisert for sluttspillet i Trøndersk Mesterskap. Men først reiser G14 med 2 lag til Østersund for å spille Storsjøcup.

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen