Tap mot Alta, nå venter Vålerenga

Tap mot Alta, nå venter Vålerenga

Forsiden / Nyheter /

Det ble dessverre et nytt bortetap søndag da vi møtte hjemmesterke Alta inne i Finnmarkshallen. Spesielt før pause lignet vi ikke oss selv, og vertene gikk til pause med en fortjent 2-0 ledelse.

Etter. hvilen våknet Blink og Oscar Stølan og Andreas Fossli skapte balanse i regnskapet med hver sin scoring, men uheldige skader skulle gjøre avslutningen for oss vanskelig.

Først måtte Tage Haukeberg ut med en hodeskade tidlig, før Adrian Solberg fikk skulderen ut av ledd etter en duell inne i feltet. Begge midtstopperne ute, og selv med gode erstattere inn glapp vi i markeringsspillet på to dødballer i sluttminuttene, og tapte til slutt 4-2.

Fortjent seier til Alta, men bittert med tanke på at vi hadde kampen på 2-2, men spesielt etter Solberg gikk ut mistet vi litt momentumet og da til slutt også kampen og poengene.

Solberg ble forresten kjørt på sykehus i Hammerfest der han fikk satt skulderen på plass og reiser hjem noe senere enn resterende spillere, men ved godt mot. Vålerengakampen går nok dessverre uten midtstopperen, mens vi har håp om at Haukeberg skal bli klar til cupfesten på onsdag.

Nå venter den siste kampen før alle tar sommerferie, men hvilken kamp det blir. Over 1100 billetter er solgt, sommervær er meldt og spillerne er garantert klare til å gi det siste de har igjen av energi før en velfortjent ferie.

Billetter kjøper du her

Alta- Stjørdals-Blink 4-2 (2-0)
Mål: Stølan og Fossli (str)
Blink: Ur- Knutsen, Haukeberg (Brennhaugen 16.min), Solberg (Strand 76.min), Rolstad- Stølan(Pettersem 83.min), Lothe (Hermanstad 45.min), Gløsen, Bartel, Fossli (Hammerås 83.min)

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen