-Nå er det serien som gjelder

-Nå er det serien som gjelder

Forsiden / Nyheter /

Etter en hektisk vårsesong med et skikkelig cupeventyr var det godt for alle med en liten sommerferie. Med nyladede batteri har A-laget vært samlet hele denne uken, og er klar for å ta fatt på høstsesongen som starter søndag da Junkeren kommer på besøk på MUS.

Vårsesongen startet bra, men med flyt i cupen ble det tøffere i seriespillet og etter seieren hjemme mot Brann 2 gikk resten av vårsesongen uten trepoengere. Vi brukte masse energi på et tett kampprogram der man ikke bare spilte 4 cuprunder, men også spilte borte både mot Rana, Tromsdalen og Alta. Når vi nå samles igjen er det med et mål for øyet, Postnordligaen.

Siden ferien har Sjur Lothe reist til studier i Oslo og Markus Sørvik har valgt å gi seg, mens lånet av Magnus Hammerås ble avsluttet to uke før tiden. I tillegg er Mats Lillebo og Adrian Solberg ute med skader, mens Aleksander Gløsen er ute med 4 gule kort.

Tilbake er Jørgen Havig som spilte bare 4 kamper i vårsesongen før skade, og i tillegg har Johan Kosberg trent gjennom hele sommeren og er meldt kampklar.

Vi ser frem i mot en høstsesong der vi får tid til å jobbe med utvikling av laget og spillestilen, men det er heller ingen tvil om at vi ønsker å ta steget bort fra den nedre delen av tabellen. Det er 2 kamper igjen til vi er halvveis, så det blir en lang høstsesong og selvtilliten er bra i gruppa på at vi skal gjøre en god høstsesong.

Første mulighet er søndag mot bortesterke Junkeren, og hva er bedre enn å starte høstsesongen med å ta Junkerens rekke med kamper uten bortetap?

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen