Klar for kvartfinale

Klar for kvartfinale

Forsiden / Nyheter /

Vårt G19-lag spiller god fotball og oppnår solid målscore hittil i Norway Cup. Etter 2-0 over Ready er guttene nå klare for kvartfinale i A-sluttspillet. Kl.1400 er Bremnes motstander. Den streames direkte på Bladet.no .

Slik har det gått til nå for Blink G19:

Resultatene hittil i Norway Cup: https://norwaycup.cups.nu/2023,nb/result/team/39837389

G17-laget spilte B-sluttspill. Torsdag ble en lang dag på Ekebergsletta med 3 kamper i B-sluttspillet. 1/8 dels finale 3-1 mot Elverum. Deretter seier 2-0 i kvarten mot Frigg Oslo. Laget røk ut til slutt i semifinalen i en jevn kamp mot Jølster som endte 2-2 i ordinær tid. Jølster fikk inn sin Golden goal med 1 minutt igjen av ekstra tid. Guttene måtte nøye seg med bronseplass.

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen