Krevende, men i grønn sone

Krevende, men i grønn sone

Forsiden / Nyheter /

-PostNord-ligaen ender med et litt større underskudd enn på samme tid i fjor, samt at omsetning og kostnader har økt noe. De individuelle forskjellene blant klubbene i PostNord-ligaen er stor. Mange evner å balansere inntekter og kostnader, mens andre tar økonomisk risiko som over tid vil gi klubbene økonomiske utfordringer, sier NFFs generalsekretær Karl P.Løken i pressemelding om ståa økonomisk i vår liga.

Stjørdals-Blink Fotball er tilbake i beste økonomiske kategori – grønn – hos Norges Fotballforbund basert på oppfyllelse av mål og krav i NFFs lisenspakke for Postnordligaen. Dette basert på rapportering av tall pr. 30.6.2023.

Klubbens økonomiske situasjon er likefullt fortsatt krevende, især det å opprettholde jevn likviditet er en tilbakevendende utfordring. 2022 ble et særdeles vanskelig regnskapsår med det som midtsommers så ut til å bli et betydelig avvik mellom inntekt og utgift. Første halvår 2023 har vært preget av et regnskapsmessig etterslep fra forrige år, i tillegg er faktorer som undervarme-kostnader på stadion fra senvinters merkbare samt bl.a. stadig høyere rente på lånet tilknyttet stadion. Ikke alle budsjetterte inntektsposter er oppnådd, men med noen ekstratiltak utover høsten er det et realistisk mål å oppnå et visst overskudd ved kommende årsskifte.

Lisensnemnda har forøvrig trukket Gjøvik/Lyn 3 poeng i vår avdeling som følge av brudd på tidligere inngåtte handlingsplaner relatert til økonomikriterier.

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen