Solid avslutning for G19 og G16 II

Solid avslutning for G19 og G16 II

Forsiden / Nyheter /

Begge lag vant sesongens siste seriekamper.

G19 dro til med storseier på Tempe i 1.div: 9-1!

Kampfakta: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8390278

Lagleder Carl Petter Sakshaug forteller:

-Kanonmatch av Blink G-19 i avslutningskampen for sesongen mot Nidelv på Tempebanen. Alt stemte på banen, gode kombinasjoner, direkte spill, 45 graders innlegg. Nidelv ble utspilt på egen hjemmebane. Følgende scora mål: Jo Storvik Eriksen 3 mål, Petter Sakshaug 1 mål, Martin Erlandsen 1 mål, Kristian Halvorsen 1 mål, Martin Kristiansen 1 mål, Kevin Eidem 2 mål. Nidelv fikk et trøstemål. Resultat 9-1 til Blink G-19! E

-Et godt G-19 og Rekruttlag sammen bygger et godt A-lag. Rekrutt og G-19 har samarbeidet godt på slutten av sesongen. Det vises godt på resultatene til G-19 også nå i september. Guttene trenger to arenaer å øve/spille på, sier Sakshaug.

G16 ble involvert i en thriller:

-Sesongens siste hjemmekamp for G 16 2.div ble til en fantastisk fotballkveld i flomlyset på MUS-stadion. Blink slo MIL/HIL 2-1 i en veldig spennende fotballkamp. Hæsjrampen hadde mobilisert stort og sørget for fin stemning. Seier målet kom 4 minutter på overtid. Etter det utbrøt ekstatiske scener som er å huske for lang tid fremover, sier medtrener Imad Hamadeh.

En tøff, intens og underholdende kamp, hvor Hommelvik utlignet på overtid. Men Blink-gutta ga seg aldri og kjempet vinnermålet inn i siste sekund. Begge lag hadde hver sin ultras-gruppe som heiet lagene fram med tilrop, bluss og musikk. Dette ga en ekstra gøyal ramme rundt kampen.

Kampfakta: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8389838

Se video av jubelscenene etter kampslutt såvel utpå banen som i garderoben:

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen