Kristian Halvorsen tas opp i A-stallen

Kristian Halvorsen tas opp i A-stallen

Forsiden / Nyheter /

2007-modell fra egen rekruttavdeling blir del av vår A-stall i 2024. Det er ekstra moro når spillere i egen klubb tar betydelige sportslige steg oppover i egen klubb. Slik er det med Kristian Halvorsen. Solide prestasjoner både på G16, G19 og i 4.div samt under treningene med A-laget nå den siste måneden, har overbevist A-lagstrener Marius Jacobsen.

-Det har alltid vært en drøm å komme på A-laget til Stjørdals-Blink Fotball, forteller Kristian. Fortsatt 16 år. Han har iløpet av 2023 spilt for G16, G19 og BlinkII i 4.div. I november&desember har han trent fast med A-laget.

Favorittposisjonen er indreløper. Han er god med ball, har spennende hurtighet og fin teknikk samt ålreit pasnings-og skuddfot.

-Men alt kan jeg selvsagt bli bedre på, påpeker 2007-modellen som går 1.året ved Ole Vig videregående skole.

-Det er veldig bra nivå på A-øktene. Da jeg starta opp denne sesongen, så jeg ikke for meg å være med A-laget, men det er jeg veldig glad for. Jeg har vært oppi Bodø og fått tilbud fra Bodø-Glimt. Her på Blinks A-lag har vi ei fin gruppe, mange gode spillere og bra nivå. De har tatt godt imot meg.

-Hvordan er det å ta store steg på kort tid?

-Det er bare å trene og fortsette, ta ut alt på hver trening. I tillegg trener jeg mye styrke. Syns jeg har tatt steg, forteller mørkluggen som vokste opp på Skatval og spilte på Fram i yngre år.

-Dine ambisjoner nå?

-Å spille seg inn på laget og bli den beste versjonen av meg selv. Det har jeg trua på.

Se Kristian presentere seg selv:

Trener Marius Jacobsen sier dette:

Kristian har vært på treninger lenge nå. Han har vist seg frem, han har mot til å gjøre de samme tingene som på G16, vender opp, gjør gode valg og gjør seg heller ikke bort defensivt. Han  har stort potensial. Dette var ikke noe å lure på, vi tar ham opp.

-Kristian får nå et skikkelig bra treningsår og tilvendt seg medspillere på et høyt nivå.Se også for meg at vi skal få se ham ute på matta. Vi kan stole på ham i kamp,og, presiserer Marius Jacobsen.

Daglig leder i Stjørdals-Blink Fotball, Kevin Ingebrigtsen, sier dette:

-Vi har jobba med å legge opp eget løp for Kristian, så vi tar det som en anerkjennelse når han velger å signere for oss istedenfor å gå til akademi i toppklubber. Vi har et mål om å være den beste utviklingsarenaen i Trøndelag. Vi er trygg på at A-laget vårt blir en fantastisk utviklingsgruppe for ham i 2024.

Kristian i aksjon for G16 vs Hødd i NM i vår:

Kristian Halvorsen under A-økt før jul:

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen