Espen Strømberg forlenger!

Espen Strømberg forlenger!

Forsiden / Nyheter /

A-lagsteamet 2024 faller stadig mer på plass: Målvaktstrener Espen Strømberg forlenger ut 2024.

-Dette var en no-brainer fra vår side. Vi har god erfaring med keepertrenernes evne til å sende våre målvakter oppover i systemet. I 2023 fikk jo Rasmus Sandberg først med seg et U21-EM før han ble solgt til RBK, smiler Kevin Ingebrigtsen. Det gikk ikke lang tid forrige vinter etter Strømberg kom inn, før Sander Stokka gikk til samme klubb.

Strømberg har med fokus både på detalj og helhet fått stor utvikling med våre målvakter. Hans gode, smittende humør og totale fravær av selvhøytidelighet har også bidratt til god stemning i treningsarbeidet.

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen