Karl Martin forlenger!

Karl Martin forlenger!

Forsiden / Nyheter /

Karl Martin Rolstad har forlenget kontrakten med Stjørdals-Blink Fotball til ut 2025.

Karl Martin (født i 2001) har utviklet seg til en nøkkelspiller på vårt A-lag med høyreback som sin mest benytta posisjon. I 2023 ble det også flere kamper med kapteinsbindet rundt armen. Mot Kvik Halden scora han til og med to ganger.

Se Karl Martin fortelle om forlengelsen (beklager noe «garderobeklang»):

-Stjørdals-Blink er barndomsklubben min. Vi gjorde det skikkelig bra i fjor høst, og årets stall ser ut til å bli kraftfull. Jeg har lyst til å være med på moroa også de to kommende sesongene, forteller Karl Martin. Som i 2023 bl.a. serverte en ypperlig målgivende pasning før 1-0 ledermålet vs RBK i NM i det som ble en aldeles uforglemmelig cupkveld.

-Jeg har vært så heldig og spilt i OBOS med Blink og møtt gode lag, flere av dem spiller nå i øverste divisjon. I fjor var jeg plutselig blant de eldste på laget. Jeg har veldig mange gode opplevelser med Blink. Å være kaptein i flere kamper i fjor, var kjempegøy. Det bygger man mye på, sier Karl Martin.

Han ser fortsatt for seg høyreback som sin rolle på laget.

-Å løpe opp og ned på sida passer meg perfekt, smiler en offensiv Karl Martin Rolstad. En stjørdaling som har tatt steg til å bli stabil premissleverandør på trening: alltid opptatt av å få maks ut av hver økt – for seg selv og lagkameratene.

Fra arkivet: Karl Martin avgjør til 5-4 i en ellevill OBOS-ligakamp hjemme mot Sandnes/Ulf i 2020. Der og da, i det øyeblikket, føltes OBOS-ligaen så grenseløst meningsfull å konkurrere i.

-Karl Martin er altså med videre i to sesonger til. Det er gode nyheter, for å si det forsiktig. Karl Martin hadde en flott utvikling i løpet av 2023 der han tok mer ansvar både på og utenfor banen. Han har jo også bred erfaring fra OBOS-ligaen. Det er fint å se at vi får slik attest og bekreftelse som utviklingsarena som den Karl Martin Rolstad på denne måten gir oss. Det er stadig flere grunner for å glede seg til kommende sesong, kommenterer daglig leder Kevin Ingebrigtsen.

Karl Martin Rolstads fotballkarriere i tall: https://www.fotball.no/fotballdata/person/statistikk/?fiksId=343956

Vi tar påny frem dette arkivbildet: 10 år gammel Blink-spiller og supporter Karl Martin oppå knausene utpå Frøya i 2011. Heia Blink!

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen