Forfattermøte om Drillo

Forfattermøte om Drillo

Forsiden / Nyheter /

2024 er Ole Vig-året. Han omtales som en av de viktige nasjonale strateger, nasjonsbygger og kulturformidler. Ole Vig var også opptatt av at alle skulle ha tilgang på kunnskap, og var en forkjemper for en felles, offentlig folkeskole. Tidligere vinnere av Ole Vig-prisen og flere lokale aktører deltar i jubileumsforestillingen i Kimen kulturhus 6.februar. Den dagen er det 200 år siden Ole Vig ble født på Vikanlandet.

Tidligere på dagen, i vårt eget idrettskulturelle hus, M.U.S Stadion Sandskogan, blir det forfatterbesøk. Alfred Fidjestøl ble tildelt Ole Vig-prisen tilbake i 2008. Ole Vig-prisen skal gå til en ungdom mellom 20 og 35 år som har gjort en fremragende kulturell innsats i Ole Vigs ånd. Prisen deles ut av Ole Vig-fondet. En mottaker av Ole Vig-prisen må ha gjort en mer enn vanlig god innsats innenfor ett eller flere av følgende områder:

  • Folkeopplysningsarbeid
  • Kunst
  • Kulturarbeid inkludert idrett

Les mer om Alfred Fidjestøl her: https://no.wikipedia.org/wiki/Alfred_Fidjest%C3%B8l

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen