Samarbeid med G. Johnsen Bakeri

Samarbeid med G. Johnsen Bakeri

Forsiden / Nyheter /

Stjørdals-Blink Fotball er glade for å inngå samarbeid med en tradisjonsrik og velkjent aktør i Stjørdal; G. Johnsen bakeri.

Sammen har vi planer om å bokstavelig talt kunne by på noen godbiter fremover i 2024. De blir også del av «Blink i Hjertet» hvor det blir spesialtilbud til alle som i løpet av våren kjøper vårt fordelsarmbånd.

Denne uka tok daglig leder i Stjørdals-Blink Fotball, Kevin Ingebrigtsen, turen til bakeriet. Der ble han møtt av Christine Hervik Fuglem, daglig leder G.Johnsen bakeri.

Den 124 år vel etablerte familiebedriften står fjellstøtt i Stjørdal sentrum. G. Johnsen bakeri er en familiebedrift som ble etablert 1.mai 1900 av Gustav Johnsen. Etter den tid har sønner, barnebarn og nå oldebarn av han vært drivere. G. Johnsen bakeri er et håndverksbakeri av den gamle sorten, der de lager bakevarene fra grunnen av- med ekte råvarer. Bedriften har bakeri i samme hus som utsalgssted, så deres varer er garantert kortreist!

-Vi ser for oss servering på våre hjemmekamper og andre arrangement i vår regi, sier Kevin Ingebrigtsen, daglig leder i Stjørdals-Blink Fotball.

PS: Følg med for spennende nytt fremover!

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen