Mats Størseth Lillebo forlenger!

Mats Størseth Lillebo forlenger!

Forsiden / Nyheter /

Vår mest erfarne spiller skal bidra også i 2024. Skatvalingen Mats Størseth Lillebo har forlenget kontrakten med Stjørdals-Blink Fotball.

Den målhungrige mørkluggen var en sterk bidragsyter for oss også i 2023 – slik han han vært alle sesongene siden overgangen til oss og den påfølende A-lagsdebuten sommeren 2011 -kun avbrutt av en periode hos Ranheim TF.

Mats har spilt A-lagsfotball for oss både i Norsk Tipping-ligaen, Postnord-ligaen og OBOS-ligaen. På fotball.no står han med 223 A-lagskamper for oss. Iløpet av disse; 139 scoringer.

A-lagsdebuten for Blink fikk han som 17-åring kort tid etter overgangen fra Fram-Skatval. Hjemme mot Buvik. Erstattet Emil Hansen. Endte i en fin-fin 6-1 seier over den sesongens avdelingsvinner.

Han har prestert bra på trening i vinter, Mats. Vi vet i tillegg at det er i sesong, når de obligatoriske kampene tar til, at 1994-modellen får mobilisert de ekstra prosentene.

Dette lover godt!

Mats Lillebo vs Stabæk hjemme i Obos 2022. Han ble forøvrig matchvinner i 3-2 seieren. Akkurat som sin far, Roger, mot samme motstander – med samme sluttresultat, tilbake i 1994.

Se Mats Lillebos karriere i tall: https://www.fotball.no/fotballdata/person/statistikk/?fiksId=3518456

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen