Nyttig test mot Levanger

Nyttig test mot Levanger

Forsiden / Nyheter /

Levanger FK – Stjørdals-Blink Fotball 0-1 (0-0)

Mål: 0-1 Mads Konrad Horgøien (90)

Blink-troppen: Fredrik Sivertsen Bergslid , Trym Ur Sølvberg, Karl Martin Rolstad, Adrian Bartel, Henrik Aukan Standal , Adrian Nicolai Anhanger Solberg, Oskar Stølan, Petter Nilssen Einarson, Alexander Gløsen, Mats Lillebo, Fredrik Vinje, Robin Johansen Hermanstad, Tage Bjørdal Haukeberg, Jørgen Havig, Mads Konrad Horgøien, Andreas Solstrand Fossli, Erling Kleppo Vangen, Jarl M Knutsen

Før denne kampen hadde A-lagsgutta utelukkende møtt motstandere fra Norsk Tipping-ligaen i treningskampene denne vinteren. Med seier som utfall i samtlige kamper.

MARIUS JACOBSEN OPPSUMMERER KAMPEN:

Fredag kveld var det helt annen kvalitet på motsatt banehalvdel. Levanger FK skal i 2024 spille i Obos-ligaen, landets neste øverste divisjon. Med et robust mannskap og kompromissløhet i spillestil meisla sammen med et trøkk få i vår region i utgangspunktet finner det behagelig i å spille mot. Det var derfor gledelig å se Blink-gutta prestere som de gjorde i denne kampen. Det er jo også ekstra motiverende innimellom «å fighte i en vektklasse over ens egen» som det heter.

Noen bilder:

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen