Holdt en omgang

Holdt en omgang

Forsiden / Nyheter /

BLINK – TILLER 0-3 (0-0)

Treningskamp, Ø.M Kgb.

Blink-troppen: Simen Havig, Trym Lyng Fossen, Henrik Aukan Standal , Alexander Gløsen, Mads Konrad Horgøien, Fredrik Vinje, Jarl Magnus Knutsen, Sander Helgesen, Kristian Halvorsen, Tobias Korsan, Joakim Fiskvik, Jarl M Knutsen, Fredrik Daling, Oliver Lillebo, Petter Nilssen Einarson

Blinkgutta er nå inne i to interessante uker av oppkjøringen. Fellestreninger mandag til og med torsdag, kamper fredag og lørdag. De som startet mot Tiller & øvrige i denne kamptroppen, var de i A-stallen og bidrag fra rekrutt-troppen som ikke startet mot Levanger på Moan fre.kveld.

Det ble en skikkelig mannsjevning utover i 2.omg. Til pause var stillingen 0-0 – målvakt Simen Havig måtte ut med skade en stund før pause. En rekke bytter – alle planlagte – gjorde sitt til at samspillet og mer til nok var bedre i 1.omg enn utover i 2.omg.

-Ikke uventet dette. Tiller er et topplag i 3.div, konstaterte trener Marius Jacobsen etter kampslutt. Han så en rekke positive ting bak sluttresultatet.

Noen bilder:

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen