Ny medspiller

Ny medspiller

Forsiden / Nyheter /

Polardrikk AS er ny samarbeidspartner i Stjørdals-Blink Fotball

-Det er veldig ålreit å kunne støtte opp lokalt i Stjørdal. Nå er samarbeidet formalisert. Det er allerede stasjonert kaffemaskiner og vanndispenser til bedriftsmarkedet her på stadion, så Polardrikk er allerede en av leverandørene tilknyttet diverse arrangement i klubben, forteller daglig leder for Polardrikk Trondheim, Bertil Steinvikaune

-Vi skal etablere en kaffestasjon her på stadion plassert nede i 1.etasje rettet mot de som benytter anlegget i hverdagen, sier Kevin Ingebrigtsen, daglig leder i Stjørdals-Blink Fotball.

Desember 2007 serverte Polardrikk sin første kopp med kaffe, den gang under navnet Polarvann. Siden da har vi levert tusenvis av automater til bedrifter, organisasjoner og foretak over det ganske land. Disse maskinene har igjen produsert millioner av kopper med kaffe og vann til utallige kaffetørste og dehydrerte nordmenn. I dag har Polardrikk fem avdelinger rundt om i Norge.

Les mer om Poladrikk her: http://www.polardrikk.no

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen