Styrker vår digitale kompetanse

Styrker vår digitale kompetanse

Forsiden / Nyheter /

Nortec er ny samarbeidspartner i Stjørdals-Blink Fotball.

Nortec vil styrke vår digitale klubbdrift med funksjonell digital lagring av dokumenter for utvalg, styre og arbeidsgrupper internt i klubben – og derigjennom gi en mer effektiv og hensiktsmessig arbeidsflyt.

Nortec stiller også to PC-er til rådighet for vår klubb tilknyttet våre mange arrangement.

Frank Strand Kilen fikk i 1995 med seg Svein Erik Elverum og NorTec-eventyret startet. Bedriften har i dag syv årsverk. 8-9.000 PC´er har NorTec solgt siden 1995. Nortec bistår med alt fra rådgivning, ved at de selger de rette løsningene innenfor data og tele, og ikke minst har de supporttjenester med garantert responstid og verksted. Bedriften holder til i Søndre gate 6 i Stjørdal sentrum.

Vi ønsker Nortec velkommen på laget!

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen