God matching mot Ranheim

God matching mot Ranheim

Forsiden / Nyheter /

Dobbeltkamp på Extra Arena.

Kamp1: Ranheim – Blink 1-0 (1-0)

Kamp2: Ranheim – Blink 3-0 (2-0)

Dette ble en nyttig målestokk. Spesielt 2.omgangen i kamp1 gir berettiget grunn til optimisme. Også spillerne i troppen til kamp2 fikk kvalifisert motstand idet en rekke A-stallspillere sto på motsatt banehalvdel.

To treningskamper gjenstår før seriestarten hjemme mot Ull/Kisa 7.april:

Blink-Verdal 24.3 kl.13 på M.U.S Stadion Sandskogan

Blink – Brattvåg 27.3 kl.1430 i Sodvinhallen.

Matchtropp kamp1: Fredrik Sivertsen Bergslid, Trym Sølvberg Ur, Karl Martin Rolstad, Jarl Magnus Knutsen, Henrik Aukan Standal, Oskar Stølan, Fredrik Vinje, Alexander Gløsen, Mats Størseth Lillebo, Robin Johansen Hermanstad, Jørgen Havig, Andreas Solstrand Fossli, Erling Kleppo Vangen, Adrian Bartel

Matchtropp kamp2: Simen Havig, Trym Sølvberg Ur, Alexander Gløsen, Andreas Pettersen, Kristian Halvorsen, Tobias Korsan, Oliver Solberg Lillebo, Trym Lyng Fossen, Mads Konrad Horgøien, Gustav Støbakk, Petter Nilssen Einarson, Sander Helgesen, Ali Hazbouz, Adrian Bartel,Marius Borseth, Joakim Fiskvik

Noen bilder fra kamp1:

Noen bilder fra kamp2:

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen