Generalprøven: Blink – Brattvåg 4-0

Generalprøven: Blink – Brattvåg 4-0

Forsiden / Nyheter /

Treningskamp Sodvinhallen.

10 tilreisende Blinksupportere – takk til dere!

Mål Blink: Mats Lillebo, Robin Hermanstad, Jørgen Havig

Blinks tropp: Fredrik Sivertsen Bergslid, Trym Sølvberg Ur, Karl Martin Rolstad, Jarl Magnus Knutsen, Oskar Stølan, Fredrik Vinje, Alexander Gløsen, Mats Størseth Lillebo, Robin Johansen Hermanstad, Tage Haukeberg, Jørgen Havig, Mads Konrad Horgøien, Andreas Solstrand Fossli, Erling Kleppo Vangen, Petter Nilssen Einarson, Adrian Bartel

Det sto 0-0 til pause. Så kom scoringene. Blink skapte klart flest sjanser i begge omganger. Trener Marius Jacobsen sa seg fornøyd med prestasjonen. Nå er det seriestart 7.april hjemme mot Ull/Kisa som gjelder.

Peptalken:

De tre første scoringene:

Noen bilder:

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen