Oppstart av 2017-kull

Oppstart av 2017-kull

Forsiden / Nyheter /

– Vi i Stjørdals-Blink Fotball har lansert en ny strategi. Den er omfattende og omhandler bl.a. utvikling. En av tingene her er rekrutteringsprosessen av nye kull. Det ønsker vi nå å gjøre noe med gjennom å invitere 2017-kullet – og det på overtid, sier Kevin Ingebrigtsen.

-Vi rekrutterer i hovedsak fra Halsen barneskole, men inviterer også aktuelle fra Fagerhaug International School.

-Nå ønsker vi å være i forkant mht 2018-kullet. Vi inviterer også disse til Barnas Fotballdag 5.mai på M.U.S Stadion Sandskogan. Dette som et første møte med vår klubb. I tillegg vil det være en inngang til oppstart av dette kullet allerede til høsten 2024.

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen