Fortsatt i grønn sone

Fortsatt i grønn sone

Forsiden / Nyheter /

Tirsdag ble toppklubbenes regnskaper for 2023 presentert. PostNord-ligaen har tross negativt akkumulert årsresultat en majoritet av klubbene i gul og grønn økonomisk sone. Dette betyr at de fleste har kontroll på økonomien.

Stjørdals-Blink Fotball er også denne gang i grønn sone, den høyeste kategoriseringen mht klubbøkonomi.

Regnskapstallene til Eliteserie- og OBOS-ligaklubbene ender samlet sett med positivt årsresultat på godt over en halv milliard. Toppserieklubbene (-2,4 millioner) og PostNord-ligaklubbene (-11,5 millioner) ender samlet sett med negative årsresultater.

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen