Sikre deg Blink i Hjertet-drakta !

Sikre deg Blink i Hjertet-drakta !

Forsiden / Nyheter /

Lørdag 1.6. stiller Stjørdals-Blink Fotball i helt nye spillertrøyer i kampen mot Gjøvik/Lyn som starter kl. 13.

Allerede nå kan du sikre deg Blink i Hjertet-drakten!

Comeback beskriver seg selv slik:

Ta kontroll over livet og gjør comeback til en hverdag med mening og mestring. Vi henter fram dine ressurser gjennom sosialt samspill og fellesskap.

-Kan di så kan jo vi

– Tidligere kjent som BLINK-prosjektet.

Skolefraværet blant ungdommer i grunnskole og i videregående opplæring er økende, og det er derfor et behov for et tiltak for de ungdommene som av forskjellige årsaker ikke klarer å møte på skolen. Comeback er et samarbeid mellom Stjørdal kommune, Trøndelag fylkeskommune og frivilligheten i Stjørdals-Blink fotball, som ble opprettet høsten 2021. Tiltaket består av to ulike grupper: Hva tiltaket inneholder I hovedsak baserer tiltaket seg på gaming som aktivitet, med tilholdssted på M.U.S. stadion Sandskogan. Vi forsøker å tilrettelegge for andre aktiviteter enn gaming. Dette kan være trening på 3T, baking, fargelegging, kunstkurs, brettspill, samt dugnad med veterangruppa på stadion. I løpet av skoleåret har vi tematimer med fokus på søvnhygiene, trening, kosthold og annen arbeidsrettet aktivitet i kombinasjon med gaming. Vi forsøker å hjelpe ungdom til å forstå hvordan ulike faktorer påvirker hverdagen til hver og en av oss, hva det vil si for livsmestring. Målet er å gradvis trygge dem tilbake i samfunnet, gjennom sosialisering, gruppeaktivitet og individuelle samtaler. Comeback er opptatt av at ungdommen skal kunne føle seg «god nok som du er», og da kjenne på en selvaksept som gir et godt grunnlag for videre steg i livet. Tilbakemeldingen fra ungdommene selv er at de opplever å bli sett for den de er, få et samhold og en tilhørighet. De trekker fram viktigheten av å ha noe å gå til slik at det blir forskjell på hverdag og helg.

Sikre deg din Blink i Hjertet drakt:

Pris for privatpersoner: 1000 kr.

Pris for bedrifter: 3000 kr (leveres signert og i ramme)

Bestilling: kevin@blinkfotball.no

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen