Igang med Trenerforum

Igang med Trenerforum

Forsiden / Nyheter /

Torsdag 6. juni arrangerte Sportslig utvalg ved trenerveileder Bjarne Kristoffersen vårens trenerforum for klubbens trenere.

Alle lagene fra 10 år og oppover var representert da U21-trener Snorre Lillebo holdt en presentasjon om offensivt grunnspill, grunnferdigheter og relasjoner etterfulgt av en treningsøkt med U21-laget hvor man fikk se hvordan prinsippene kunne knyttes i en rød tråd nedover i årskullene.

– Som kvalitetsklubb er vi forpliktet til å holde minst 2 trenerforum i året, og jeg er veldig glad for at Bjarne kjapt tok initiativ til å få gjennomført et solid trenerforum før sommerferien. Dette ga trenerne nyttig innsikt i hvordan man kan legge opp ei treningsøkt med rød tråd helt opp til U21 dersom man ønsker det, opplyser sportslig leder Martin Danielsen.

– Vi skal snart i gang med å revidere klubbens sportsplan gjennom en systematisk klubbstyrt prosess som vil gi trenere helt fra MIX6 og opp til seniornivå en «pakke» med blant annet hva Stjørdals-Blink skal trene på, og på trenerforumet fikk vi kanskje en forsmak på dette, forteller Danielsen.

– Tusen takk til Snorre, Geir og Kristoffer som stilte opp på torsdag for å dele sine erfaringer og kunnskap med våre fantastiske trenere nedover i årskullene, sier sportslig leder Martin Danielsen.

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen