Tradisjonen tro: Fosslia skoles aktivitetsdag

Tradisjonen tro: Fosslia skoles aktivitetsdag

Forsiden / Nyheter /

Onsdag er/ var de eldste trinnene ved Fosslia skole i aktivitet på M.U.S Stadion Sandskogan. I arrangementskomiteen er blant annet Snorre Lillebo og Anders Krieg. Sistnevnte var  – som sikkert en del av dere husker- assistent-trener på Blinks A-lag noen sesonger før årtusenskiftet.

 I overkant av 200 barn utfoldet seg med fotball og dodgeball onsdag 12.juni.

-Dette er en flott tradisjon for oss og markerer oppløpssiden av skoleåret, understreker Anders Krieg.

-Det er utmerket med aktivitet på stadionmatta vår også på dagtid. Vi er glade for å kunne hjelpe skolene i nærområdet vårt og ønsker gjerne et samarbeid rundt dette, understreker daglig leder i Stjørdals-Blink Fotball, Kevin Ingebrigtsen.

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen