Forlenger samarbeidet

Forlenger samarbeidet

Forsiden / Nyheter /

Stjørdals-Blink Fotball og Sparebank1 SMN forlenger samarbeidsavtalen ut 2025.

-Dette er en stor og betydningsfull samarbeidspartner som har vært med i en årrekke. Banken er med som hovedsamarbeidspartner for Sparebank1 SMN Sjampions Lig, videre på Barnas Fotballdag og andre prosjekter & arrangement, forteller daglig leder i Stjørdals-Blink Fotball,Kevin Ingebrigtsen.

FOTO: Kim Heggelund og Kevin Ingebrigtsen fra Stjørdals-Blink Fotball. Nedzad Sisic og Phillip Hofstad fra Sparebank1 SMN.

I avtalen heter det at Sparebank 1 SMN ønsker å være en samarbeidspartner som sikrer at Stjørdals-Blink Fotball har mulighet til å ivareta arbeidet med barne – og ungdomsfotballen i klubben med sikte på videre rekruttering. Videre ønsker banken å legge til rette for den kompetanse som skal bygges og komme flere i regionen til gode gjennom prosjekter hvor det legges til rette for kunnskapsdeling fotballfaglig og organisatorisk.

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen