-Damelag i Blink gleder meg!

-Damelag i Blink gleder meg!

Forsiden / Nyheter /

-Stjørdals-Blink Fotball er i en prosess hvor vi bereder grunnen for å melde på damelag til seriespill i 2025. Vi har nå ukentlige treninger og jobber med å kartlegge hva som skal på plass i denne forbindelse, sier daglig leder i Stjørdals-Blink Fotball, Kevin Ingebrigtsen.

Nylig ledet Stjørdals-Blink Fotballs egen OL-vinner fra 2000, Gøril Kringen, en av disse øktene. Hun er svært begeistret for at vår klubb nå ønsker å re-etablere en kvinnelags-satsing.

Hør hva hun sier i dette intervjuet:

Her noen bilder fra økta Gøril Kringen kjørte i forrige uke:

Den siste måneden har en solid gjeng rutinerte og etablerte kvinner hatt fotballtreninger på M.U.S. Stadion Sandskogan. Dette er første skritt på veien til at Stjørdals-Blink Fotball skal ha et eget lag i seriespill for kvinner fra 2025.

– Det er nedfelt i klubbens strategi at vi skal ha et kvinnelag innen 2025, og dette er vi nå godt i gang med å få til, sier sportslig leder Martin Danielsen.

Frem mot sommeren har denne treningsgruppen hatt lavterskel-treninger én gang i uka på stadion – og til høsten er planen at man skal trappe opp antall treninger når man har fått på plass et skikkelig støtteapparat rundt laget.

– Stjørdals-Blink Fotball skal ta kvinnene på alvor. Dersom vi skal få til noe ordentlig  i kvinnefotball i dalføret så er det vi som må stå i bresjen for dette. Samtidig må vi være såpass ydmyke å si at dette har vært neglisjert i Stjørdals-Blink tidligere, men vi skal gjøre det vi kan for å overbevise skeptikerne om at dette mener vi på alvor. Kvinnefotballen på Stjørdal er sårbar, og Stjørdals-Blink må nok søke samarbeid på aldersbestemte lag for å sikre god rekruttering og tilsig til det kvinnelige A-laget.

– Vil du noe mer med fotballen, så er nye Stjørdals-Blink Kvinner den rette plassen for deg, sier Danielsen.

Han legger til avslutningsvis:

-Som alle nye lag må man begynne i laveste divisjon (4. divisjon for kvinner), men jeg kan vel ytre så mye som at målet er nok ikke å bli værende der..

Mer info: Sportslig leder Martin Danielsen.

Mail: sportslig@blinkfotball.no

Tlf: +47 41555288

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen