Dedicare AS fortsetter på laget

Dedicare AS fortsetter på laget

Forsiden / Nyheter /

Stjørdals-Blink Fotball og Dedicare AS viderefører samarbeidet.

Dedicare AS er Norges og Nordens største bemanningsbyrå for helsepersonell. Dette betyr at de er den leverandøren med flest aktive vikarer i basen, flest leverte timer i markedet og størst mulighet for å finne vikarer til sine oppdragsgivere.

Dedicare AS rekrutterer kun skandinavisktalende vikarer (norsk, svensk og dansk) for å unngå språkproblematikk ute hos sine kunder.

Dedicare AS er en del av Dedicare-konsernet og er notert på Stockholm børs. I Norge har de i dag kontor i Oslo og Stjørdal, hvorav kontoret i Stjørdal er hovedkontoret. Totalt er de 100 ansatte på innesiden, 60 i Stjørdal og 40 i Stjørdal. Dedicare AS har hatt en god og jevn vekst, og oppnåddstatus som «Gaselle» i 10 år, sist i 2023.

I 22 år har Dedicare AS jobbet med å møte behovet for ressurser og kompetanse innen helse, Life Science og sosialt arbeid. Deres mål er å ansvarlig og bærekraftig bidra til menneskers helse, utvikling og livskvalitet, ved å være best på å tiltrekke og tilby kompetanse innen våre områder. Å skape og beholde et godt arbeidsmiljø, har vært svært høyt prioritert.

I 2023 og 20024 ble de av Great Place to Work kåret til Norges beste arbeidsplass .

F.v.: Berit Tromsdal, Anne Marit Valstad, Tine Nordskag, Monica Øien Hyldmo, Aileen Vibeke Nessø, Camilla Nergaard Nessimo, Oda Jeanette Pedersen Bremseth, Alida Kringen. Helt til høyre: Kevin Ingebrigtsen.

ANNONSE

logo-squ
E-post: post@blinkfotball.no      Telefon: 46902020      Kontakt oss

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på

Ansvarlig redaktør: Knut Erlend Jegersen